Mobile Protect - osiguranje mobilnih uređaja

podijeliti

Osigurani rizici koje pokriva osiguranje mobilnih uređaja:

  • osiguranje od slučajnog oštećenja/uništenja mobilnih uređaja (smatra se slučajna i neočekivana nezgoda koja za posljedicu ima nemogućnost daljnjeg redovnog korištenja proizvoda, te čiji popravak nije pokriven jamstvom proizvođača/prodavatelja. Osigurani rizik ne uključuje gubitak mobilnog uređaja.)
  • produljenog jamstva samo za korisnike Apple mobilnih uređaja (smatra se mehaničko ili elektroničko oštećenje kupljenog proizvoda prouzrokovano iznenadnim i neočekivanim kvarom do kojeg je došlo za vrijeme trajanja osiguranja). Produljeno jamstvo vrijedi samo za korisnike Apple mobilnih uređaja za koje jamstvo proizvođača traje 12 (dvanaest) mjeseci.

 

Osigurati se može bilo koji novi mobilni telefon ili tablet u visini maloprodajne cijene s uračunatim PDV-om do 8.260,00 HRK, kupljen na Vipnet prodajnim mjestima, te uz uvjet da je klijent ujedno zaključio pretplatnički ugovor s Vipnet d.o.o. u trajanju od 24 mjeseca.

 

Mjesečne premije za osiguranje su definirane prema maloprodajnim cijenama uređaja, a plaćaju se putem Vipnet pretplatničkog računa:

Tablica_uredjaji

 

 Dostupno kod partnera:

Vipnet_logo_300x300